Bel ons direct: 06-11808513

Logo Rijschool SOULDRIVE: Rijlessen in Tilburg, Reeshof en omgeving

Prijzen

Wat kost rijlessen bij SOULDRIVE?

Rijschool Souldrive geeft autorijlessen in Tilburg, Reeshof en omgeving. Als je ouder bent dan 16,5 jaar kun je bij ons instappen voor je eerste rijles. Met persoonlijke begeleiding stomen we je klaar voor je theorie- en praktijkexamen. Zodat je in no time zelf in Tilburg mag gaan autorijden.

Bij ons krijg jij ook examenroute training in Tilburg! Hierdoor ben jij minder gespannen en sta je niet voor verrassingen tijdens je praktijkexamen bij het CBR. Zie onze Youtube video’s https://www.youtube.com/@RijschoolSouldrive of onze Tiktok video’s https://www.tiktok.com/@rijschoolsouldrive hoe wij rijles geven! Wij weten dus hoe de route’s zijn uitgestippeld en kunnen we jou dus examengericht begeleiden!

autorijschool voor je rijbewijs

Als erkende rijschool werken we nauw samen met het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen. Dit betekent dat we je niet alleen helpen om te slagen voor je praktijkexamen, maar ook om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden die klaar is voor de weg.

Bij SOULDRIVE begrijpen we ook dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een rijschool. Daarom bieden we betaalbare rijschool prijzen aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze lessen. We geloven dat hoogwaardige rijlessen toegankelijk moeten zijn voor iedereen.

Dus als je op zoek bent naar een rijschool die kwaliteit biedt, samenwerkt met het CBR en betaalbare prijzen hanteert, ben je bij SOULDRIVE aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om je rijavontuur te beginnen en samen te werken aan het behalen van jouw rijbewijs.

Onze Pakketten

Pakket A

300,-

Pakket B

900,-

Pakket C

1.500,-

Pakket D

1.800,-

Pakket E

2.400,-

Laat het avontuur beginnen...

Losse Prijzen

Examens

Losse les

Veelgestelde Vragen

Ben je overtuigd van deze rijschool in Tilburg en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Wist je dat je bij ons geniet van voordelige pakketten? Op dit vertrouwde adres kun je voordelig je rijbewijs halen.

Heb je een vraag over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch of via het contactformulier. We helpen je graag verder. Wij zijn Rijschool Souldrive: één van de beste rijscholen in Amsterdam en omgeving.

Zoek je een rijschool in Tilburg? Dan moet je bij Rijschool Souldrive wezen. Tijdens de lessen van onze rijschool leren ervaren instructeurs je precies op eigen tempo hoe je zelfstandig de weg trotseert.

Middels de RIS-methode loodsen onze instructeurs je op jouw eigen tempo goed door de rijopleiding heen. Onze autorijschool in Tilburg heeft een hoog slagingspercentage. Misschien sta jij binnenkort wel met dat felbegeerde rijbewijs in handen?!

Onze rijschool in Tilburg biedt rijlessen compleet op maat aan. Iedereen is immers anders, waardoor de een sneller zelfstandig rijdt dan de ander. Wij bieden rijlessen in Tilburg volgens de RIS-methode. Deze methode staat voor ‘Rijopleiding In Stappen’. Zodoende volg je rijlessen op de manier die het beste bij jou past.

Deze werkwijze is ontwikkeld door het CBR en kent een slagingspercentage van 75%! De kans dat je bij onze rijschool je rijbewijs haalt is dus groter dan bij een rijschool die deze methode niet hanteert.

Kies voor de rijlessen van deze autorijschool in Tilburg en geniet van de vele voordelen. Van een hoog slagingspercentage tot aan rijles in de avonduren: 

  • Hoog slagingspercentage
  • Ervaren instructeurs
  • RIS-methode
  • Een vaste rij instructeur
  • De nieuwste goed onderhouden lesauto’s
  • Flexibele lestijden
  • Vrijblijvende proefles
  • Hulp bij het studeren voor theorie examen middels een cursus
Geslaagde cursist - Rijschool SOULDRIVE: Rijlessen in Tilburg, Reeshof en omgeving
Stel je vraag gerust
💬 Hulp nodig?
Hey! 👋 Je kan ons ook een persoonlijke aapje sturen;)